Buurtouders ook in De Spellewaard

De primaire doelstelling van de buurtouders is een positieve bijdrage te leveren aan het reduceren van jongerenoverlast in Zaltbommel. Tevens wordt een bijdrage geleverd om de positie van jongeren te verbeteren. De werkwijze is vooral gericht op preventie. Dit wordt bereikt doordat ouders medeverantwoordelijkheid nemen bij de ontmoetingsplekken van hun kinderen in de openbare ruimte. Dit gebeurt geheel op vrijwillige basis!

Momenteel lopen zij  elke zaterdagavond ook een rondje in onze wijk, omdat er een aantal keren meldingen zijn ontvangen dat jongeren daar luidruchtig spelen en tot diep in de avond op het pleintje aanwezig zijn. De buurtouders hebben al diversen gesprekken met de jongeren gevoerd en spreken ze indien nodig aan op hun gedrag. Het pleintje in onze wijk is momenteel in trek bij deze jongeren en zij hangen hier graag rond.

Wilt u een melding doen? Of wil wilt u gewoon een gesprek met de buurtouders? Zij komen graag bij u langs. Neem gerust contact op en stuur een mailtje op het volgende email adres buurtouders_zaltbommel@live.nl. Website: www.buurtouders-zaltbommel.nl

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.